Promjena u tvrtki Vita Lab Nova

Nakon nepunih 6 godina prodajnog predstavništva, Vedran Caktaš preuzeo je funkciju direktora.

Čestitke našem dragom kolegi na zasluženom unapređenju te puno sreće i uspjeha u daljnjem radu!Trčanjem do zdravlja

Tvrtka Vita Lab Nova već treću godinu zaredom volontira na humanitarnoj utrci ZAGREB ADVENT RUN s ciljem podizanja svijesti o važnosti tjelesne aktivnosti, posebice za osobe oboljele od dijabetesa.Vita Lab Nova zastupnik tvrtki highQu i Zymo Research i za Sloveniju

Nakon uspješnog početka poslovanja u Hrvatskoj, s ponosom Vas želimo obavijestiti kako je Vita Lab Nova ove godine postala zastupnikom tvrtki highQu i Zymo Research i za područje Slovenije.

Kao jedna od vodećih tvrtki na području epigenetike, istraživanja DNA, RNA, proteina, kvasaca i E. coli, Zymo Research Vam pruža jednostavne i visokokvalitetne proizvode koji će Vam pomoći u radu.

highQu® nudi visokokvalitetne proizvode za PCR, qPCR, RT-PCR analize, enzime, cloning kitove i laddere za elektroforezu.Vita Lab Nova podupire rad Međunarodnog udruženja policije (IPA) - hrvatske sekcije

Vita Lab Nova još jednom je financijski podržala preventivno-edukativni projekt i izdavanje besplatne brošure “Internet, ovisnost i mladi”.

Cilj je pružiti sve potrebne informacije o korisnosti interneta, ali i usmjeriti mlade da se njegova korisnost ne pretvori u ovisnost jer se na taj način zapostavljaju osnovne društvene aktivnosti.